Monday, 7 September 2015

CATATAN HARIAN

Dear,
Abdi di bumi ngan sareng teteh wae, pun ibu nuju ngendong di bumi nini, lantaran nini abdi teh nuju geuring. Abdi ditinggal ku pun ibu teh karaosna mani sepi pisan. Tapi abdi oge diajar mandiri. Nanaon kudu nyiapkeun sorangan. Tapi ditinggal ku pun ibuna ge ngan sapeuting ieu wae, jadi isukan teh pun ibu balik deui ceunah mah. Alhamdulillah, sateuacan pun ibu ka bumi nini, pun ibu atos nyiapkeun kadaharan di bumi, jadi abdi teras weh neda, teu kedah masak heula.
Abdi teh kabangun ti kulem. Tadi teh a sateuacanna, abdi nuju diajar sosiologi pikeun presentasi isukan, tapi abdi teh kakulem. Jadi, ayeuna abdi neraskeun diajar deui. Teu acan deui abdi diajar matematika. Padahal ceunah isukan teh ulangan matematika. :O abdi anyar kenging info ti rerencangan di grup line. Da abdi anyar on internet teh, jadi katinggal infona.

No comments: